missa inte!

chef’s table

Öppen tisdag till lördag med en sittning per kväll klockan 18.00.

41633853_893060064197946_5165233742976909312_o.jpg
 

Vi är Nabo -
din gastronomiska granne

Hemma hos oss - precis intill Tegnérlunden - bjuder vi på kulinariska upplevelser som är lika inspirerade av den närliggande parkgrönskan som av storstadens pulserande sorl.

Vår matlagning genomsyras av ett nordiskt tänk med fokus på hållbarhet, ärlighet och enkelhet. 

Råvarorna är nordiska men kan tillagas med tekniker och kryddsättningar från hela världen. Menyerna är säsongsbetonade med täta byten. Och på vår tavla hittar du våra dagsaktuella rätter. 

Hjärtligt välkomna till oss!

Öppettider

måndag
stängt
Tisdag-onsdag
16:30-00
torsdag
16:30-00
fredag
11.15-01
Lördag
16.30-01
Söndag
stängt (öppet i vår bar 34B)

 

BOKA BORD

Hos oss kan ni äta vår a la carte-meny i matsalen, studio nabo eller i baren. Studio Nabo är vår trivsamma chambre céparée en trappa ner där ni sitter vid rymliga runda bord i en mysig atmosfär. I baren sitter man i barhöjd på bekväma barstolar eller i en soffa och i köksluckan sitter man i direktkontakt med kockarna. Här går det också att äta vår avsmakningsmeny över sju rätter. Förfrågningar på avsmakningsmeny tar vi emot via mail.  

 

Menyer

Från skogar och gårdar till fjordar och hav. Vi tolkar Norden - från väderstreck till väderstreck - smak efter smak.

Råvarorna är nordiska men kan tillagas med tekniker och kryddsättningar från hela världen. Menyerna är säsongsbetonade med täta byten. Och på vår tavla hittar du våra dagsaktuella rätter.

Lunch varje fredag från 11:15. Kom förbi och invig helgen, gärna med ett glas vin, helt eller halvt. Vi serverar dagens vegetariska och dagens lunch.⠀

 
Nabo Web - 002.jpg
 

chef's table

 
Nabo Web - 003.jpg

Vi har fem utvalda chef's-table-platser precis framför vår kökslucka. Här sitter man i barhöjd i direktkontakt med kockarna och avnjuter en lika levande som experimentell "set menu" över sex rätter.

Menyn är föränderlig från dag till dag - beroende på väder, vind, säsong och humör.

Menyn går att få helt vegetarisk.

Nabos chef's-table är öppen tisdag till lördag med en sittning per kväll klockan 18.00 och platserna släpps på måndagar 10:00 inför varje vecka.

sexrätters Chef´s Table-meny (ink. fördrink) 795:-
dryckespaket 495:-

Bokningsförfrågningar görs på info@restaurangnabo.

 
 
 

Studio Nabo

 

Studio Nabo är vår Chambre Séparée, ett separat rum beläget en trappa ner. 

Här kan allt hända - från nördiga cocktailkurser till avskilda affärsluncher, från omtumlande partymiddagar till hjärtliga familjebjudningar, från lyxiga sjurättersmiddagar till inspirerande gästspel av våra favoritkrogar. 

Studio Nabo är bokningsbart både lunchtid som kväll för 12-30 personer, med möjlighet att skräddarsy mat, dryck och stämning för många olika typer av middagar och event. 

Bokningsförfrågningar görs på
info@restaurangnabo.se

 

baren

 

I vår stora bar kan man alltid slå sig ner för att avnjuta riktigt bra cocktails. Eller varför inte prova våra väl utvalda viner - varav många går att få på både helt och halvt glas. Och då har vi fortfarande inte ens nämnt vårt fina utbud av öl och alkoholfritt.

För den rätta känslan tar våra bar-djs plats bakom skivspelarna flera kvällar i veckan för att bjuda på rytm, musik och grym stämning.

Nabo - 004.jpg
 
 

Nabo catering och event

 
 

Med över 15 års erfarenhet av event- och cateringbranschen skräddarsyr vi den perfekta tillställningen för dig som privatperson eller företag.

Vi gör allt från privata finmiddagar till cocktail mingel i din trädgård, after work på kontoret eller jättearrangemang.

Vi samordnar helhetslösningar och kan hjälpa till med allt ifrån tält, ljud, ljus och bokning av Dj till ditt kommande evenemang.

Bokningsförfrågningar görs på
info@restaurangnabo.se

 

Kontakta oss

 

Restaurang Nabo - Tegnergatan 34, 113 59 Stockholm 

Bokning & övrigt

Onlinebokning / 08-393546 / info@restaurangnabo.se

Kökschef

Patrik Svensson

Barchef

Måns Borg